Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie specialist
VINDBAAR VOOR BEZOEKERS

Wat Is Zoekmachine Optimalisatie (SEO)?

SEO staat voor Search Engine Optimization, wat letterlijk vertaald kan worden naar zoekmachine optimalisatie. SEOtijger is zoekmachine optimalisatie specialist en optimaliseert websites enerzijds door teksten en content af te stemmen op zoekgedrag en anderzijds door technische optimalisaties. Daarnaast zijn de signalen buiten je website ook erg belangrijk. Google is één van de grootste zoekmachines. De meeste SEO bureau’s (waaronder wij), optimaliseren websites om beter gevonden te worden in Google. Dit resulteert op den duur in meer websiteverkeer en mogelijk ook in een betere conversie.

BESLUIP JE CONCURRENTEN

Strategische Zoekmachine Optimalisatie Specialist

Strategisch onderzoeken we welke zoekwoorden het meest relevant zijn voor jouw product of dienstverlening. Onze zoekmachine optimalisatie specialist onderzoekt de mate van concurrentie voor de zoekwoorden en de kans op verbetering na optimalisatie. Maandelijks rapporteren we de zoekmachine posities voor de meest potentiële zoektermen die zijn gebleken uit het zoekwoordonderzoek. Zo werken we stap voor stap aan het verbeteren van je Google vindbaarheid!

35% klikt alleen op het eerste resultaat in Google
15% van alle Google zoekopdrachten is nieuw
Gemiddeld bevat een zoekopdracht 1 tot 5 woorden
SEO-Analytics-Image
TECHNISCHE SEO SCAN

Welke SEO fouten heeft jouw website?

  ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

  Allround SEO specialist

  Zowel start-ups, webbureaus en grote ondernemingen schakelen ons als zoekmachine optimalisatie specialist in. Wij zijn je partner voor SEO! Laat de slimme en krachtige tijger maandelijks voor je werken. Zo werk je stap voor stap naar een vindbare website toe!

  Link-Building-Icon

  Ontvang een rapport met alle links naar je website. Krijg inzicht in welke links goed of slecht zijn en laat ons analyseren welke links je concurrent heeft.

  Keyword-Research-Icon

  We zetten diverse tools in om een focuslijst met zoekwoorden samen te stellen. Enkel voor de meest potentiële en relevante zoekwoorden gaan we optimaliseren.

  Traffic-Analytics-Icon

  We onderzoeken het gedrag van bezoekers op je website om aan de hand van deze resultaten je te voorzien van website optimalisatie advies.

  Rank-Tracking-Icon

  Ontvang maandelijks een voortgangsrapport waarin je precies kunt zien op welke posities je staat en wat de voortgang is met betrekking tot de vindbaarheid.

  Content-Creation-Icon

  Wil je zelf een blog schrijven? Dan kun je ons altijd om advies vragen met betrekking tot interessante zoekwoorden of schrijftips. Of laat ons SEO teksten schrijven.

  Back-Link-Building-Icon

  Laat ons relevante websites benaderen voor een linkplaatsing. Kwalitatieve links bevorderen je Google vindbaarheid. Onze werkwijze is strategisch en gericht.

  Wil Je Meer Verkeer Via Google?

  Schakel de hulp van SEOtijger in! Kies voor een slinkse, slimme en snelle zoekmachine optimalisatie specialist!