SHOPIFY SEO

BEREIK DE TOP 10 VAN GOOGLE

Shopify SEO-specialist

Wij van SEOtijger zijn bekend met veel CMS-systemen. Veel van onze klanten gebruiken verschillende CMS-systemen zoals Shopify en WordPress. Shopify heeft in 2019 een enorme groei gehad van maar liefst 75%. Shopify heeft wereldwijd maar liefst 1 miljoen bedrijven en 2 miljoen actieve gebruikers. Dit maakt Shopify één van de grootste spelers in de e-commerce. Dit is voor ons reden geweest om alle ins- en outs van Shopify te leren en hierin onszelf te onderscheiden.

Als je op zoek bent naar een Shopify SEO-specialist ben je bij SEOtijger aan het juiste adres. Door onze ervaring met Shopify kennen wij alle ins en outs van dit systeem.

Shopify SEO
Yoast SEO plugin checks

‘Plug in SEO’ Shopify SEO extensie

De meest gebruikte SEO plug-in is de Plug-in SEO plug-in. Deze applicatie heeft een gemiddelde score van 4.6 van de 5 sterren. Deze plug-in heeft veel belangrijke basis features die belangrijk zijn voor SEO in Shopify. Je kunt veel dingen aanpassen zoals: Meta titel, meta omschrijving en alt teksten. Ook kun je met deze applicatie Schema’s maken, broken links checken en je website koppelen aan search console. Ook maakt deze plug-in om de zoveel tijd een scan van je website waarin al je SEO problemen worden weergeven.

AVADA SEO: image optimizer

Ook een zeer populaire plug-in voor Shopify SEO is AVADA SEO. Deze plug-in zorgt voor een betere Google positie en een snellere website. Dit doet AVADA door middel van afbeelding optimalisatie. De afbeeldingen kan je met AVADA een alt tekst geven, meta tags en een sitemap maken. Dit kan je met de hand doen, maar je kan door AVADA dit ook geheel automatisch laten doen. Een ideale plug-in dus voor een Shopify SEO specialist.

Rankmath wordpress seo
URL structuur

Optimale URL-structuur

Een URL van een pagina moet duidelijk zijn voor Google en natuurlijk de bezoeker. In een URL is het heel belangrijk om kort te blijven maar het moet nog steeds duidelijk zijn. Kort maar krachtig dus. Op die manier kan de bezoeker op je website direct zien of hij goed of fout zit. 

Als je niet zelf een URL bewerkt kan de URL er heel raar uit gaan zien zoals:

Voorbeeld.nl/p=1210

Dit wordt na een wijziging van een Shopify SEO specialist bijvoorbeeld:

Voorbeeld.nl/shopify-seo

Ondanks dat deze URL kort is is het wel heel duidelijk wat op deze pagina staat. Deze pagina zal waarschijnlijk gaan over Shopify SEO.

Blog of artikel schrijven

Ook is contentmarketing heel belangrijk voor SEO. De vraag die jij jezelf moet stellen is: Wat wil de klant te weten komen? Waar is de klant naar op zoek? Deze vraag moet je op je pagina zo goed mogelijk proberen te beantwoorden. SEOtijger schrijft de teksten SEO optimaal voor jouw Shopify webshop. We zorgen voor de juiste keywords in de tekst en een goede structuur. Bij SEOtijger kun je ervoor kiezen om de teksten zelf te schrijven en advies van ons te krijgen of je kunt ervoor kiezen om het schrijven helemaal uit handen te geven. Wij kunnen ook SEO teksten schrijven voor jouw website. Zo heb je in één keer teksten op je webshop die optimaal zijn voor zowel bezoekers als zoekmachines.

Woocommerce seo

Shopify SEO voor webshops

Shopify is een e-commerce platform wat bedoeld is om een online winkel te beginnen. Bij een online winkel wil je natuurlijk zo hoog mogelijk in Google komen te staan met je producten. Wij van SEOtijger hebben we veel ervaring met SEO optimalisatie van webwinkels via Shopify. Wij maken heel je Shopify webwinkel SEO optimaal.

SEO factoren buiten Shopify om

Binnen Shopify heb je natuurlijk een aantal belangrijke factoren die invloed hebben op de positie binnen de zoekmachine. Maar er zijn ook nog factoren buiten de Shopify webshop om die invloed hebben op je positie. Linkbuilding is heel belangrijk om hoog te scoren in Google. Linkbuilding is erg moeilijk en echt weer een vak apart om te doen. Wij bieden daarom ook linkbuilding aan om het maximale resultaat te kunnen behalen.

ONTVANG DE GRATIS SEO SCAN

SEO check ontvangen

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VAN

SEOTIJGER

Zowel startende ondernemers, MKB en webshops schakelen SEOtijger in voor online groei. Voor SEO zijn wij je ideale partner! De slimme SEOtijger is de draaiende motor van je website voor het ontvangen van zoekmachine verkeer!

Link-Building-Icon

Ontvang een rapport met alle links naar je website. Krijg inzicht in welke links goed of slecht zijn en laat ons analyseren welke links je concurrent heeft.

Keyword-Research-Icon

We zetten diverse tools in om een focuslijst met zoekwoorden samen te stellen. Enkel voor de meest potentiële en relevante zoekwoorden gaan we optimaliseren.

Traffic-Analytics-Icon

We onderzoeken het gedrag van bezoekers op je website om aan de hand van deze resultaten je te voorzien van website optimalisatie advies.

Rank-Tracking-Icon

Ontvang maandelijks een voortgangsrapport waarin je precies kunt zien op welke posities je staat en wat de voortgang is met betrekking tot de vindbaarheid.

Content-Creation-Icon

Wil je zelf een blog schrijven? Dan kun je ons altijd om advies vragen met betrekking tot interessante zoekwoorden of schrijftips. Of laat ons SEO teksten schrijven.

Back-Link-Building-Icon

Laat ons relevante websites benaderen voor een linkplaatsing. Kwalitatieve links bevorderen je Google vindbaarheid. Onze werkwijze is strategisch en gericht.

Wil Je Meer Verkeer Via Google?

Schakel de hulp van SEOtijger in! Kies voor een slinkse, slimme en snelle zoekmachine optimalisatie specialist!