SEO CASTRICUM

BEREIK DE TOP 10 VAN GOOGLE

SEO specialist Castricum

Als je actief bent als ondernemer wil je natuurlijk zoveel mogelijk omzet behalen. Met SEO kun je het maximale uit je website halen en je bezoekers flink laten stijgen. SEOtijger helpt je bij het behalen van de gewenste resultaten.

 

SEOtijger en jij zijn een goed team, jij weet alles over jouw product en wij weten alles over hoe jij je product via Google bij je klant gaat krijgen. Wij geven jou adviezen hoe je het optimale resultaat uit je website haalt. Aan het eind van elke maand ontvang je een duidelijke rapportage waarin je goed kunt zien wat het effect is geweest. Hierdoor kun je het maximale uit je onderneming in Castricum halen.

SEO castricum
Woocommerce seo

Waarom heb je SEO nodig?

Waarom zou je als Castricumse ondernemer een SEO-specialist inhuren? Als je door middel van SEO hoog in Google staat sta je ‘gratis’ bovenaan in de zoekmachines. SEO is een langetermijninvestering en is veel goedkoper dan adverteren. Voorbeelden van prijzen die je zou moeten betalen via Google Ads:

SEO specialist: € 14,96 per klik
Online marketeer: € 4,12 per klik
Marketing hulp: € 6,74 per klik

Onze werkwijze

Om het maximale resultaat te kunnen behalen bij jouw bedrijf in Castricum doen wij eerst een zoekwoorden onderzoek voordat wij beginnen. Met een zoekwoorden onderzoek kunnen wij erachter komen hoe vaak een bepaald woord wordt opgezocht en of het het waard is om de focus op dit woord te leggen. Uiteindelijk streven wij natuurlijk naar een plekje in de TOP 10 van Google. De top 10 in Google betekent dat je op de eerste pagina staat en zo dus veel gezien wordt door potentiële klanten.

Is SEO voor mij geschikt als Castricumse ondernemer?

In Castricum zijn er veel ondernemingen met een webshop erbij. Welke ondernemingen in Castricum zouden bijvoorbeeld geschikt zijn voor SEO?

Shopify SEO

Blueworld Castricum

In de fashion branche zou Blueworld heel geschikt zijn voor SEO optimalisatie. Blueworld is een winkel in Castricum gevestigd in het bekende Geesterduin. Blueworld heeft zowel een fysieke winkel als een online winkel. Blueworld in Castricum verkoopt zowel Heren kleding als Dames kleding en zowel zakelijke kleding als casual kleding. Doordat Blueworld een breed assortiment aanbiedt kunnen ze veel soorten klanten bedienen met hun online webwinkel. In de kledingbranche worden deze termen veel opgezocht op Google:

Heren jeans 4.400 keer per maand opgezocht op Google
Polo heren 3.600 keer per maand opgezocht op Google
Blouses dames 18.100 keer per maand opgezocht op Google
Legging dames 8.100 keer per maand opgezocht op Google

Doordat Blueworld nog weinig met SEO heeft gedaan, maar het wel een hele kansrijke branche is, zou het voor Blueword in Castricum een goede optie zijn om eens een gratis SEOscan aan te vragen bij SEOtijger en verdere kansen te onderzoeken.

Tennisvoordeel

Tennis-voordeel.nl is een tennis speciaalzaak in Castricum. Tennis-voordeel heeft zowel een fysieke winkel als een webwinkel. Doordat tennis-voordeel een hele erge niche bedient kan worden gefocust op hele specifieke zoekwoorden. Op hele specifieke zoekwoorden is vaak minder concurrentie waardoor er makkelijker een hoge positie in Google te behalen is. Tennisvoordeel heeft ook al mooie posities in Google zoals:

Tennisracket positie 10 die 6.600 keer per maand wordt opgezocht
Tennisballen positie 8 die 8.100 keer per maand wordt opgezocht
Tennis winkel positie 9 die 1.000 keer per maand wordt opgezocht

Doordat Tennisvoordeel al veel mooie posities heeft in de top 10 kan een SEO specialist uit de omgeving Castricum toch zorgen voor het laatste zetje om een top 3 positie realiseren.

Lampbestellen.nl

Ook zit lampbestellen.nl in Castricum. Lampbestellen.nl zit in de verlichting branche. Doordat er zoveel soorten en maten lampen zijn kun je in deze branche goed inspelen op bepaalde types en hier hoge posities mee behalen in Google. Ook in deze branche zitten veel kansen zoals:

Plandfondspots 6.600 keer per maand opgezocht in Google
Keukenverlichting 2.900 keer per maand opgezocht in Google
Railverlichting 2.400 keer per maand opgezocht in Google

Geef je website een SEO boost

Als je je onderneming een boost wilt geven dan is SEO zeker aan te raden voor jouw onderneming in Castricum. Wil je weten waar jouw kansen liggen en hoe goed jouw website op dit moment scoort? Vraag hieronder dan de GRATIS seo scan aan. Deze scan is geheel vrijblijvend.

ONTVANG DE GRATIS SEO SCAN

SEO Castricum

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VAN

SEOTIJGER

Zowel startende ondernemers, MKB en webshops in Castricum en daarbuiten schakelen SEOtijger in voor online groei. Voor SEO zijn wij je ideale partner! De slimme SEOtijger is de draaiende motor van je website voor het ontvangen van zoekmachine verkeer!

Link-Building-Icon

Ontvang een rapport met alle links naar je website. Krijg inzicht in welke links goed of slecht zijn en laat ons analyseren welke links je concurrent heeft.

Keyword-Research-Icon

We zetten diverse tools in om een focuslijst met zoekwoorden samen te stellen. Enkel voor de meest potentiële en relevante zoekwoorden gaan we optimaliseren.

Traffic-Analytics-Icon

We onderzoeken het gedrag van bezoekers op je website om aan de hand van deze resultaten je te voorzien van website optimalisatie advies.

Rank-Tracking-Icon

Ontvang maandelijks een voortgangsrapport waarin je precies kunt zien op welke posities je staat en wat de voortgang is met betrekking tot de vindbaarheid.

Content-Creation-Icon

Wil je zelf een blog schrijven? Dan kun je ons altijd om advies vragen met betrekking tot interessante zoekwoorden of schrijftips. Of laat ons SEO teksten schrijven.

Back-Link-Building-Icon

Laat ons relevante websites benaderen voor een linkplaatsing. Kwalitatieve links bevorderen je Google vindbaarheid. Onze werkwijze is strategisch en gericht.

Wil Je Meer Verkeer Via Google?

Schakel de hulp van SEOtijger in! Kies voor een slinkse, slimme en snelle zoekmachine optimalisatie specialist!