SEO AMSTERDAM

BEREIK DE TOP 10 VAN GOOGLE

SEO UITBESTEDEN IN AMSTERDAM

Op zoek naar een SEO specialist in Amsterdam? SEO Tijger is hét online marketing bureau voor het bereiken van SEO resultaat. We bedienen klanten van Amsterdam tot Alkmaar en van Castricum tot Haarlem. Ontvang vrijblijvend een SEO scan om te begrijpen waar de kansen liggen. Ontvang vervolgens een vrijblijvende offerte voor een maandelijks opzegbare overeenkomst. Je zit dus nergens aan vast en je ontvangt elke maand een uitvoerige rapportage om inzicht te krijgen in wat er is gedaan, welk resultaat dat had en wat de vervolgstappen zijn. Heb je te weinig tijd om te werken aan SEO of lukt het niet op de gewenste resultaten te bereiken? Schakel dan een echte tijger in om jouw vindbaarheid lokaal, landelijk of internationaal te vergroten. Maak vrijblijvend kennis met ons door informatie aan te vragen, het aanvragen van de gratis SEO scan of door het sturen van een mail naar info@seotijger.nl

SEO Amsterdam Google
Zoekmachine optimalisatie specialist
HOGER IN GOOGLE KOMEN MET

JOUW BEDRIJF IN AMSTERDAM

Hoe werkt dat nou om hoger in Google te komen? Zoals je kunt raden ben jij niet de enige die zoekt naar “SEO Amsterdam”. Elk bedrijf die online leads, offertes of verkopen wilt genereren zou graag bovenaan staan in Google. Het bereiken daarvan is echter niet iets wat te garanderen valt en het vereist geduld. Gemiddeld kunnen resultaten waargenomen worden na zo’n 3 tot 6 maanden. Dit hangt echter af van de investering per maand, de concurrentie en technische aspecten van de website. Om je SEO in Amsterdam te verbeteren doen we eerst een uitgebreid onderzoek. Welke zoektermen gebruiken mensen het meest in Google om bedrijven zoals de jouwe te vinden? Vervolgens werken we aan; SEO tekst optimalisatie, interne links, techniek controles en verbeteringen, de titels en beschrijvingen van je pagina’s in de zoekmachine én aan het verkrijgen van links (ook wel linkbuilding genoemd). Meer weten? Vraag gerust informatie aan!

SEO AMSTERDAM AANPAK

DE BESTE SEO GROEI

De aanpak van SEO tijger is altijd op maat, en dat maakt de werkwijze zo succesvol. We voeren eerst een uitgebreid technisch- en zoekwoordonderzoek uit om precies te weten waar jouw ideale klant op zoekt in Google. Vervolgens denken we een SEO strategie uit met onze jarenlange online marketing kennis. Het maakt niet uit of je website of webshop gebouwd is met WordPress, Joomla of Shopify of dat het een maatwerk website betreft. Maandelijks werken we delen van het plan uit om stap voor stap meer TOP 10 posities te behalen. Je wordt betrokken bij het proces en kan precies zien wat er wordt uitgevoerd en wat de resultaten daarvan zijn. Wil jij jouw lokale vindbaarheid in Amsterdam of de online zichtbaarheid van jouw bedrijf in Amsterdam verbeteren? Vraag dan hier een gratis SEO scan aan!

35% klikt alleen op het eerste resultaat in Google
15% van alle Google zoekopdrachten is nieuw
Gemiddeld bevat een zoekopdracht 1 tot 5 woorden
SEO-Analytics-Image
ONTVANG DE GRATIS SEO SCAN

SEO check Amsterdam

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VAN

SEOTIJGER

Zowel startende ondernemers, MKB en webshops in Amsterdam en daarbuiten schakelen SEOtijger in voor online groei. Voor SEO zijn wij je ideale partner! De slimme SEOtijger is de draaiende motor van je website voor het ontvangen van zoekmachine verkeer!

Link-Building-Icon

Ontvang een rapport met alle links naar je website. Krijg inzicht in welke links goed of slecht zijn en laat ons analyseren welke links je concurrent heeft.

Keyword-Research-Icon

We zetten diverse tools in om een focuslijst met zoekwoorden samen te stellen. Enkel voor de meest potentiële en relevante zoekwoorden gaan we optimaliseren.

Traffic-Analytics-Icon

We onderzoeken het gedrag van bezoekers op je website om aan de hand van deze resultaten je te voorzien van website optimalisatie advies.

Rank-Tracking-Icon

Ontvang maandelijks een voortgangsrapport waarin je precies kunt zien op welke posities je staat en wat de voortgang is met betrekking tot de vindbaarheid.

Content-Creation-Icon

Wil je zelf een blog schrijven? Dan kun je ons altijd om advies vragen met betrekking tot interessante zoekwoorden of schrijftips. Of laat ons SEO teksten schrijven.

Back-Link-Building-Icon

Laat ons relevante websites benaderen voor een linkplaatsing. Kwalitatieve links bevorderen je Google vindbaarheid. Onze werkwijze is strategisch en gericht.

Wil Je Meer Verkeer Via Google?

Schakel de hulp van SEOtijger in! Kies voor een slinkse, slimme en snelle zoekmachine optimalisatie specialist!