SEO ALKMAAR

BEREIK DE TOP 10 VAN GOOGLE

SEO specialist Alkmaar

Als je een onderneming hebt in Alkmaar wil je het maximale eruit halen. SEO is hierin een belangrijk onderdeel voor je online marketing strategie. SEO zorgt ervoor dat je gemakkelijk vindbaar bent op Google voor je klanten en dat is erg belangrijk want 68% van alle activiteiten begint met Google zoeken. Een hoge positie in Google verhoogt het verkeer op je website aanzienlijk en is zeker de investering waard.

 

Ons kantoor is gevestigd in Uitgeest en dus zeker in de buurt van Alkmaar. Doordat wij zo dicht bij zitten weten wij waar je concurrentie zit in Alkmaar en omgeving.

SEO castricum
Woocommerce seo

Waar moet je op letten bij SEO

SEO bestaat uit drie belangrijke onderdelen; inhoud, technologie en autoriteit. Het heeft te maken met de vindbaarheid van jouw website of webwinkel in zoekmachines. Hoe hoger een website scoort in zoekmachines, hoe meer bezoekers en conversies. Door goed zoekwoordenonderzoek te doen en je online concurrenten te analyseren, zorgen wij ervoor dat je ranking stijgt.

 

De Google zoekmachines blijven zich dagelijks ontwikkelen. Er komen steeds nieuwe criteria bij waar Google op let bij het ranken van de pagina’s. Hierom wordt een SEO-specialist steeds belangrijker voor jouw onderneming in Alkmaar. Wij van SEOtijger zijn de hele dag met SEO bezig en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Naar de top met je onderneming in Alkmaar met SEO

SEOtijger is een bedrijf waarmee het klantencontact heel persoonlijk is. Wij stellen de klant maandelijks op de hoogte van de toegenomen posities en geven duidelijk inzicht in wat wij precies aan het doen zijn. Je kunt er zelf voor kiezen hoeveel gebruik je van onze diensten wilt maken. Je kunt ons inschakelen als een adviserende partij, hierbij geven wij advies en voer je zelf uit of wij kunnen ingeschakeld worden als uitvoerende partij. Hierbij schrijven wij bijvoorbeeld content voor je.

 

Om ervoor te zorgen dat relevante zoekwoorden gevonden worden, is contentcreatie belangrijk. Door gebruik te maken van landingspagina’s en blogposts kun je er onder andere voor zorgen dat je website relevant blijft. Wij kunnen deze pagina’s voor jou schrijven en inrichten.

Shopify SEO

Wat doen wij aan SEO in Alkmaar

SEO staat voor zoekmachine optimalisatie. Het gaat om het optimaliseren van jouw website om hoger te scoren in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. In tegenstelling tot betaalde advertenties in de resultaten, zijn er ‘geen kosten’ voor de bezoekers die via de gewone zoekresultaten binnenkomen. Het inhuren van een SEO specialist kun je zien als een lange termijn investering en het geld zul je er zeker uithalen.

 

Het verkrijgen van gratis bezoekers via zoekresultaten is dan ook het doel van SEO. SEO is een lang proces. Er moet veel tijd geïnvesteerd worden in website-optimalisatie, want jouw website staat niet alleen in de zoekmachines. Zo moet je ervoor zorgen dat je website technisch in orde is en dat de pagina’s geoptimaliseerd zijn voor relevante zoektermen om de strijd met de concurrentie aan te gaan.

Webshops in Alkmaar

Alkmaar heeft bijna 110.000 inwoners en rond de 9.800 bedrijven zijn gevestigd in Alkmaar. Bij deze bedrijven zitten natuurlijk ook een boel bedrijven met webwinkels die wel SEO kunnen gebruiken. Een bekende webshop uit Alkmaar die erg goed scoort met SEO is is Inktweb.nl

Inktweb Alkmaar

Inktweb is een bedrijf gevestigd in Alkmaar gespecialiseerd in printerinkt. Inktweb is overduidelijk druk bezig met hun SEO ze krijgen maar liefst 34.000 organische bezoekers per maand via Google. Inktweb.nl staat met veel printerinkt hoog in Google, dit bespaart ze een hoop geld want een klik via Google Ads kan aardig oplopen.

Printer inkt € 4,50 per klik
Cartridges € 2,26 per klik
Cartridges HP € 7,26 per klik
Cartridges kopen € 5,12 per klik

Compleetgroen.nl

Ook is Compleetgroen.nl een grote webshop gevestigd in Alkmaar. Compleetgroen is een winkel voor je tuin, van planten tot andere accessoires. Compleetgroen krijgt 3.000 organische bezoekers per maand. Wij zien bij Compleetgroen.nl nog veel kansen dus wij raden Compleetgroen.nl aan om een GRATIS seo scan door ons te laten uitvoeren zodat we de kansen kunnen bespreken.

SEO uitbesteden in Alkmaar

Een SEO specialist inschakelen en SEO uitbesteden is zeker aan te raden als je een webshop hebt in Alkmaar. SEO is een langetermijninvestering en is veel voordeliger dan adverteren via Google. Als je wilt zien waar je kansen liggen of wat we voor jou kunnen doen kun je altijd een GRATIS vrijblijvende seo scan aanvragen.

ONTVANG DE GRATIS SEO SCAN

SEO Alkmaar

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VAN

SEOTIJGER

Zowel startende ondernemers, MKB en webshops in Alkmaar en daarbuiten schakelen SEOtijger in voor online groei. Voor SEO zijn wij je ideale partner! De slimme SEOtijger is de draaiende motor van je website voor het ontvangen van zoekmachine verkeer!

Link-Building-Icon

Ontvang een rapport met alle links naar je website. Krijg inzicht in welke links goed of slecht zijn en laat ons analyseren welke links je concurrent heeft.

Keyword-Research-Icon

We zetten diverse tools in om een focuslijst met zoekwoorden samen te stellen. Enkel voor de meest potentiële en relevante zoekwoorden gaan we optimaliseren.

Traffic-Analytics-Icon

We onderzoeken het gedrag van bezoekers op je website om aan de hand van deze resultaten je te voorzien van website optimalisatie advies.

Rank-Tracking-Icon

Ontvang maandelijks een voortgangsrapport waarin je precies kunt zien op welke posities je staat en wat de voortgang is met betrekking tot de vindbaarheid.

Content-Creation-Icon

Wil je zelf een blog schrijven? Dan kun je ons altijd om advies vragen met betrekking tot interessante zoekwoorden of schrijftips. Of laat ons SEO teksten schrijven.

Back-Link-Building-Icon

Laat ons relevante websites benaderen voor een linkplaatsing. Kwalitatieve links bevorderen je Google vindbaarheid. Onze werkwijze is strategisch en gericht.

Wil Je Meer Verkeer Via Google?

Schakel de hulp van SEOtijger in! Kies voor een slinkse, slimme en snelle zoekmachine optimalisatie specialist!