Formule 1 media redactie stage

Redactie F1 Stage beschrijving:

SEOtijger is op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste stagiair die geïnteresseerd is in een Formule 1 stage. Hierbij ga je je verdiepen in de wereld van de F1 en ga je op zoek naar het laatste nieuws.

Je leert in de redactie F1 stage onder anderen nieuwsartikelen te schrijven voor de Formule 1, met behulp van AI, wat het werk een stuk makkelijker maakt.

Ook leer je het ontwerpen van social-media posts en het beheren van de accounts. Hierin maken wij gebruik van een zeer complete en gebruiksvriendelijke designtool.

Als stagiair krijg je de kans om te leren en te groeien op het gebied van SEO (zoekmachine optimalisatie) en als mediaredactie medewerker.

Voldoe je aan deze eigenschappen voor de formule 1 stage?

Voor de media redactie formule 1 stage zoeken wij jou als je je herkent in het volgende:

– Motivatie en interesse in Formule 1 teksten schrijven, social-media posts ontwerpen en zoekmachine optimalisatie.

– Communicatief vaardig en vrij goed in Nederlands schrijven.

– Bij voorkeur bekend met WordPress om de content te beheren en te plaatsen.

– Een beetje design skills om leuke afbeeldingen te kunnen maken voor social-media.

– Zelf een beetje initiatief zijn om ook met voorstellen en ideeën te kunnen komen.

– Snel kunnen wandelen om het tempo van de middagwandeling bij te houden. 😉

De voordelen van deze Formule 1 stage:

– Eigen werkplek met een zit- en sta bureau met in ieder geval een vrij groot beeldscherm.

– 1x per week op vrijdag een uitgebreid lunch in de kantine.

– Supermarkt tegenover het kantoor.

– Tosti-ijzer en koffiezetapparaat op kantoor.

– Stagevergoeding in overleg.

– Kantoor is makkelijk bereikbaar –> direct aan station Uitgeest.

Ontdek de ideale stageplek bij ons!

Ben jij op zoek naar een leerzame stageplek waar je jezelf kunt ontwikkelen op het gebied van internet marketing, SEO en online marketing? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons ervaar je een informele, gezellige sfeer waarbij je direct contact hebt met de eigenaar en je altijd vragen kunt stellen en feedback kunt ontvangen. Zo leer je tijdens je redactie stage ontzettend veel over zoekmachine optimalisatie en internet marketing.

Maar dat is niet alles! Tijdens de lunch kun je gezellig aanschuiven aan de bartafel en in onze kantoorruimte vind je een tosti ijzer en magnetron. En als je even de deur uit wilt, dan is er een supermarkt tegenover ons kantoor waar je gemakkelijk eten en drinken kunt halen. Ook krijg je wekelijks een verzorgde lunch in onze kantine. Zo zorgen we ervoor dat je je thuis voelt en jezelf kunt concentreren op je werk.

Naast het opdoen van ervaring met ondernemerschap en projectmanagementsystemen, maak je ook kennis met verschillende design en website tools. Kortom, bij ons word je niet behandeld als ‘maar een stagiair’, maar als een volwaardig medewerker die begeleiding krijgt en een stagevergoeding ontvangt.

Waar wacht je nog op? Solliciteer nu en ontdek de ideale stageplek bij ons!

Dit zeggen voormalige stagiairs:

Kirsten: 

“Ik vind het fijn om hier stage te lopen, juist omdat het een kleiner bedrijf is. Je krijgt alle aandacht, waardoor je altijd snel ergens met je vragen terecht kan. Ook is er meer rust op kantoor, waardoor het makkelijk te concentreren is op je werk, en er valt meer werk te doen, zodat je nooit zonder werk komt te zitten, of saaie klusjes moet doen. Het kantoor heeft veel ramen en is lekker ruimtelijk en door de uitgebreide lunch in de kantine 1x per week is het leuk om snel andere mensen ook te leren kennen.”

Emiel:

“Weinig studenten hebben de kans om bij hun stage niet alleen werk te verrichten, maar ook nog eens als een specialist weg te gaan. Het is Jeffrey wel gelukt om mij een echte SEO specialist te maken. Ik ben elke dag met plezier naar mijn stage gegaan en na de stage heb ik zelfs mijn eigen bedrijf kunnen starten.”

Solliciteer direct!

Contactpersoon