SEO stage & online marketing HBO of MBO

Zoek je een SEO stage of online marketing stage? En heb je interesse in SEO? Dan kun je zeker veel leren en meewerken. We zijn erkend leerbedrijf voor de MBO media opleidingen, maar je kunt ook terecht met een HBO opleiding in de richting van Ondernemen, marketing of Business studies.

SEO stage beschrijving

Vind je het leuk om je te verdiepen in veel verschillende onderwerpen en daarover content te produceren? En heb je interesse in het beter vindbaar maken van websites in Google? Dan zoekt SEOtijger jou! Je ontwikkelt je verder op het gebied van SEO (zoekmachine optimalisatie) en teksten schrijven voor websites. Daarnaast ontwerp je met onze simpele designtool beeldmateriaal voor de content. Social media beheren of video’s maken behoort tot de opties.
Goed bereikbaar met OV direct aan treinstation Uitgeest.
Waarom kiezen voor SEOtijger?

Over SEOtijger

SEOtijger werkt niet alleen aan de vindbaarheid van klantwebsites, maar beschikt ook over een groot portfolio aan websites in eigen beheer. Hierdoor zijn jouw taken en werkzaamheden zeer divers, evenals de content die je gaat maken. Je komt rechtstreeks samen te werken met de eigenaar die je zal begeleiden en waarvan je veel kunt leren.

– Eigen werkplek/ zit-sta bureau met laptop en beeldscherm
– 1x per week een uitgebreide lunch in de kantine
– Supermarkt tegenover kantoor
– Stagevergoeding in overleg

Voldoe je aan de volgende eigenschappen?

Voor de media / SEO stage, zoeken we jou als je je herkent in het volgende:

Communicatief vaardig en vrij goed in Nederlands qua schrijven
Bij voorkeur bekend met WordPress om de content te beheren en plaatsen
Beetje design skills om toch leuke afbeeldingen te kunnen maken
Zelf met initiatieven of voorstellen kunnen komen
Motivatie en interesse in zoekmachine optimalisatie en tekstschrijven
Snel kunnen wandelen om het tempo van de middag wandelingen bij te houden 😉

Wat bieden we?

Een informele gezellige sfeer rechtstreeks met de eigenaar. Je kunt altijd vragen stellen en feedback ontvangen, zodat je tijdens je SEO stage veel kunt leren over internet marketing, SEO en online marketing. Daarnaast lunchen we gezamenlijk en er is in de kantoorruimte een tosti ijzer en magnetron en supermarkt tegenover voor eten en drinken. Daarnaast krijg je 1x per week een verzorgde lunch in de kantine. Je krijgt veel mogelijkheden om kennis te maken met ondernemerschap, projectmanagementsystemen, design tools, website tools en natuurlijk meer te weten te komen over SEO (zoekmachine optimalisatie). Kortom je wordt niet behandeld als ‘maar een stagiair’, maar meer als volwaardig medewerker (met begeleiding). Daarnaast ontvang je een stagevergoeding.

Solliciteer direct!

Contactpersoon