JOOMLA SEO

BEREIK DE TOP 10 VAN GOOGLE

Joomla SEO-specialist

Joomla! is een populair CMS-systeem voor website ontwikkelaars. Joomla! heeft 110 miljoen downloads en wordt gebruikt op 2 miljoen websites op dit moment. Joomla! wordt in maar liefst 76 landen gebruikt.  

Joomla heeft van zichzelf al een aantal SEO specialiteiten wat het voor ons Joomla SEO specialisten al een stuk aantrekkelijker maakt om Joomla te gebruiken. Hierdoor zijn er weinig extra extensies nodig voor SEO voor Joomla.

Joomla SEO
Woocommerce seo

EShop Joomla webshop plugin

Ook zijn wij bekend met de EShop extensie van Joomla. Bij een webwinkel is altijd heel veel SEO werk te doen omdat je natuurlijk uiteindelijk al je producten zo hoog mogelijk in Google wilt hebben. Wij van SEOtijger optimaliseren categorieën en productpagina’s. Hierbij schrijven we content of vullen we de content zodat het op zo veel mogelijk woorden gevonden kan worden.

URL-structuur voor Joomla SEO

Een goede URL structuur is belangrijk voor je website. Google kijkt hier naar en dit heeft invloed op je rankings. Het is niet alleen maar belangrijk voor Google, maar natuurlijk ook voor je bezoekers. Als je URL duidelijk is is het voor de bezoeker ook direct duidelijk of hij/zij op de juiste plek zit op jouw website. De URL’s van een pagina kun je handmatig wijzigen waardoor je elke URL aan kan passen naar jouw focus keywords. Ook heeft Joomla de keuze om je website titel telkens terug te laten komen in je URL. Dit is gemakkelijk te vinden in het aparte SEO-instellingen menu dat op elke pagina te zien is.

URL structuur

Content marketing voor Joomla

Contentmarketing is essentieel voor een goede SEO. Het doel van Google is ook uiteindelijk om de bezoeker zo snel mogelijk van de beste informatie te voorzien. Wij kunnen advies geven over de indeling van de tekst en welke zoekwoorden je moet gebruiken. Als je hier geen tijd voor hebt of het liever door een Joomla SEO specialist wilt laten doen dan kunnen wij ook teksten schrijven voor op jouw website.

Factoren buiten Joomla om

Ook zijn er dingen die een seo specialist doet, maar niets met Joomla te maken hebben. Dan heb ik het over linkbuilding. Met linkbuilding linken externe websites naar jouw website toe. Dit wordt gezien door Google als een soort van stem dat jouw website waardevolle informatie bevat. Als aanvulling op de website optimalisaties kun je bij ons een maandelijks linkbuilding pakket selecteren. Zo ontvangt jouw Joomla website of webshop elke maand nieuwe relevante links vanaf andere websites.

ONTVANG DE GRATIS SEO SCAN

SEO check ontvangen

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VAN

SEOTIJGER

Zowel startende ondernemers, MKB en webshops schakelen SEOtijger in voor online groei. Voor SEO zijn wij je ideale partner! De slimme SEOtijger is de draaiende motor van je website voor het ontvangen van zoekmachine verkeer!

Link-Building-Icon

Ontvang een rapport met alle links naar je website. Krijg inzicht in welke links goed of slecht zijn en laat ons analyseren welke links je concurrent heeft.

Keyword-Research-Icon

We zetten diverse tools in om een focuslijst met zoekwoorden samen te stellen. Enkel voor de meest potentiële en relevante zoekwoorden gaan we optimaliseren.

Traffic-Analytics-Icon

We onderzoeken het gedrag van bezoekers op je website om aan de hand van deze resultaten je te voorzien van website optimalisatie advies.

Rank-Tracking-Icon

Ontvang maandelijks een voortgangsrapport waarin je precies kunt zien op welke posities je staat en wat de voortgang is met betrekking tot de vindbaarheid.

Content-Creation-Icon

Wil je zelf een blog schrijven? Dan kun je ons altijd om advies vragen met betrekking tot interessante zoekwoorden of schrijftips. Of laat ons SEO teksten schrijven.

Back-Link-Building-Icon

Laat ons relevante websites benaderen voor een linkplaatsing. Kwalitatieve links bevorderen je Google vindbaarheid. Onze werkwijze is strategisch en gericht.

Wil Je Meer Verkeer Via Google?

Schakel de hulp van SEOtijger in! Kies voor een slinkse, slimme en snelle zoekmachine optimalisatie specialist!