DRUPAL SEO

BEREIK DE TOP 10 VAN GOOGLE

Drupal SEO specialist

Wij van SEOtijger gebruiken veel verschillende CMS systemen. De populaire CMS-systemen zijn WordPress, Shopify, Shopware, Joomla! en Drupal. Drupal is een bekend CMS-systeem bij website ontwikkelaars. Wij hebben zelf ook veel ervaring met Drupal.

Drupal is van zichzelf niet zo SEO vriendelijk dus is het handig om een Drupal SEO specialist in te schakelen die goed de weg kent binnen dit systeem. Wij van SEOtijger hebben de juiste kennis en kennen de beste modules waardoor je website alsnog het maximale resultaat kan behalen binnen Google.

Drupal SEO
URL structuur

URL-structuur belangrijk voor SEO

Een URL-structuur is heel belangrijk voor SEO. Een duidelijke URL zorgt ervoor dat Google beter begrijpt wat er in de pagina staat. Dit is goed voor je positie in Google. Ook is een goede URL-structuur belangrijk voor je bezoekers. Door een goede structuur kunnen bezoekers ook makkelijker zien of ze zich op de goede pagina bevinden.

Drupal is niet SEO vriendelijk wat URL’s betreft. Een standaard Drupal URL is bijvoorbeeld:

Voorbeeld.nl/node/126

Al deze URL’s moeten veranderd worden naar een SEO vriendelijke URL. Standaard heeft Drupal hier geen plugin voor om de URL aan te passen.

Pathauto voor Drupal SEO URL’s

Pathauto is een plugin waardoor je URL’s kunt herschrijven. Dit is zeer belangrijk voor Drupal SEO en dit is dus een zeer essentiële plugin om te downloaden. Pathauto kan automatisch URL’s toevoegen die SEO vriendelijk zijn. Dit doet Pathauto op basis van bijvoorbeeld de titel. Je kunt je eigen variaties van de url maken. Je kunt bijvoorbeeld je bedrijfsnaam in de URL zetten, publicatie datum of de titel van het bericht. Alle relevante informatie kun je dus benoemen in je URL door deze plugin.

Linkchecker plugin voor SEO

Met een Linkchecker plugin van Drupal kun je heel je website controleren op dode links. Dode links zijn slecht voor je zoekmachine posities en het verhoogt de kans dat de bezoeker weggaat. Het is dus zaak bij Drupal SEO optimalisatie om de website regelmatig te checken op dode links. Dit is daarbij een erg handige plugin. Heb je niet werkende links gevonden? Dan kun je vervolgens de links corrigeren of ze voorzien van een 301 doorverwijzing. Daarmee komen zowel bezoekers als zoekmachines alsnog op de juiste pagina terecht.

Blogs en artikelen voor hoge positie binnen Google

Content is heel belangrijk voor een hoge positie binnen Google. De missie van Google is namelijk: Wereldwijde informatie ordenen en voor iedereen deze informatie toegankelijk en bruikbaar te maken. Google wil zo snel mogelijk antwoord geven op mensen hun vragen en dat maakt goede content een belangrijk onderdeel.

Goede content schrijven kun je zelf doen of je kunt het laten doen door ons. Wij schrijven dan goede SEO-content voor je website.

Drupal Commerce

Als je een webwinkel wilt beginnen met Drupal bestaat er Drupal Commerce. Bij een webwinkel komt altijd heel veel SEO werk kijken. Je wilt natuurlijk het liefste al je producten en productcategorieën zo hoog mogelijk in de zoekmachine hebben. Als je een webwinkel hebt is daarom zeker een Drupal SEO specialist aan te raden.

Wij van SEOtijger vullen al je pagina’s met goede content. Wij zorgen ervoor dat de pagina’s zo goed mogelijk worden voor Google. Wij hebben erg veel ervaring met webshops in veel verschillende branches.

Factoren buiten Drupal om

Er zijn uiteraard ook nog factoren buiten Drupal om die invloed hebben op SEO. De belangrijkste factor buiten Drupal om is linkbuilding. Linkbuilding is het verzamelen van links van externe websites naar jouw websites. Het uiteindelijke doel van linkbuilding is een hogere positie bemachtigen in Google. Linkbuilding is erg belangrijk en heeft veel invloed op je posities.

Zelf linkbuilding doen niet makkelijk. Vaak weet je niet waar je moet beginnen en wie je precies moet benaderen. SEOtijger heeft een breed netwerk en kan daarmee relevante en waardevolle links realiseren.

ONTVANG DE GRATIS SEO SCAN

SEO check ontvangen

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VAN

SEOTIJGER

Zowel startende ondernemers, MKB en webshops schakelen SEOtijger in voor online groei. Voor SEO zijn wij je ideale partner! De slimme SEOtijger is de draaiende motor van je website voor het ontvangen van zoekmachine verkeer!

Link-Building-Icon

Ontvang een rapport met alle links naar je website. Krijg inzicht in welke links goed of slecht zijn en laat ons analyseren welke links je concurrent heeft.

Keyword-Research-Icon

We zetten diverse tools in om een focuslijst met zoekwoorden samen te stellen. Enkel voor de meest potentiële en relevante zoekwoorden gaan we optimaliseren.

Traffic-Analytics-Icon

We onderzoeken het gedrag van bezoekers op je website om aan de hand van deze resultaten je te voorzien van website optimalisatie advies.

Rank-Tracking-Icon

Ontvang maandelijks een voortgangsrapport waarin je precies kunt zien op welke posities je staat en wat de voortgang is met betrekking tot de vindbaarheid.

Content-Creation-Icon

Wil je zelf een blog schrijven? Dan kun je ons altijd om advies vragen met betrekking tot interessante zoekwoorden of schrijftips. Of laat ons SEO teksten schrijven.

Back-Link-Building-Icon

Laat ons relevante websites benaderen voor een linkplaatsing. Kwalitatieve links bevorderen je Google vindbaarheid. Onze werkwijze is strategisch en gericht.

Wil Je Meer Verkeer Via Google?

Schakel de hulp van SEOtijger in! Kies voor een slinkse, slimme en snelle zoekmachine optimalisatie specialist!